Ontbijt bij Café Van Beek

Een gezellig en luxe ontbijt

Iedere morgen kunt u voor een heerlijk ontbijt bij ons terecht

klik hier voor details »

Lekker eten en gezellig drinken bij Van Beek

Van Beek is al om half negen ’s ochtends geopend voor de vroege vogels. Onze keuken is dan al open voor ontbijt maar u bent ook van harte welkom met uw collega’s of afspraak voor een (h)eerlijke fairtrade koffie, gratis wifi en werkplek waar u alvast rustig met uw laptop kunt werken.

Ook voor hen die een dagje uit zijn in Den Haag om te winkelen of bezoek aan onze musea en andere attracties, vind bij ons koffie met appelgebak en een likeurtje en gratis stadsplattegrondje van Den Haag. We hebben een uitgebreide lunchkaart, voor ieder wat wils, maar ook voor uw speciale wensen staan we open en verzorgen graag de lunch voor u met uw collega’s en/of bezoek.

Voor de borrel bieden wij een ruime keuze aan speciaal bieren, zowel van de tap als uit de fles, lekkere wijnen en hapjes. Ook voor recepties bieden wij diverse arrangementen voor groepen tot 100 man. Voor het diner is onze keuken geopend tot 20.00 uur ’s avonds. Wilt u met een groep komen dan kunnen wij zowel een menu als afwijkende tijd afspreken. Onze kaart biedt voor-, hoofd- en nagerechten met hierbij keuze uit vis, vlees, vegetarisch en diverse maaltijdsalades. Aan onze bar is genoeg gelegenheid om nog even rustig na te borrelen en uw dag prettig af te sluiten.

DOWNLOAD HIER ONZE MENUKAART

 

Contact info

Turfmarkt 6
2511CA Den Haag 

070 3630426
info@cafevanbeek.nl

Koffie op z'n best!

Bij Van Beek serveren we heerlijke en eerlijke koffie!

Volg ons!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze activiteiten, aanbiedingen en nieuws